רוב עובדי ההייטק בישראל מקבלים ארוחת צהרים על חשבון העבודה. בחברות רבות יש שימוש בשוברי ארוחות כמו תן ביס, סיבוס או שוברים למסעדות מקומיות. עם זאת, חלק מחברות ההייטק בוחרות בשירותי הסעדה.

יש שלושה סוגים עיקריים של שירותי הסעדה אותם אנחנו מציעים לחברות הייטק:

  1. שירות הסעדה יומיומי – הגשת אוכל מוכן במזנונים, אפשרות לשילוב עמדות שף (BBQ, הכנת טורטיות וכדו’), תפריט מתחלף ומשתנה. פתרון זה מתאים לחברת הייטק עם עשרות (או יותר) עובדים.
  2. שירות הסעדה של אוכל מוכן לחברות קטנות – לרוב מדובר בחברות של פחות מעשרים עובדים ובמקרים אלה האוכל מגיע בחמגשיות.
  3. שירותי הסעדה חלקיים: 2 – 3 ימים בשבוע.
ארוחת צהרים

בעוד ששני סוגי ההסעדה הראשונים: ארוחות בכל יום או משלוח חמגשיות מוכרות לכולנו, הסוג המעניין הוא דווקא האפשרות השלישית – שירותי הסעדה חלקיים. לאחרונה יש יותר ויותר חברות הייטק שמשלבות בין שוברי אוכל לבין שירותי הסעדה. הן עושות זאת מפני שאחרי תקופה ארוכה שבה העובדים אכלו במסעדות מקומיות הם רוצים “אוכל של בית”. אחרים בחרים בפוד קלאוד בגלל האפשרות של תפריט מתחלף, כך שיוכלו להפתיע את העובדים בטעמים חדשים ממטבחים שונים לאורך השנה. חברות הסעדה כמו פוד קלאוד שעובדות בשיטת מטבח מתחלף יכולות להציע שפע של תפריטים וטעמים כדי להבטיח את שביעות רצון העובדים.

יתרונות שירותי הסעדה לחברות הייטק

  1. האוכל מגיע מוכן, אין צורך בגז, כיריים, אישורי תברואה וכדו’.
  2. שפע של תפריטים וטעמים המשתנים מדי כמה חודשים כדי להבטיח את שביעות רצון הלקוחות.
  3. אוכל חם, טעים וטרי.
  4. אפשרות לעיצוב ובניית חדר אוכל לעובדים במידת הצורך.
  5. Happy Hour, הרמות כוסית ואירועים מיוחדים לפי דרישה: מחגיגה גבינות וגלידות בשבועות, לארוחת צהרים מקסיקנית, מארוחת בוקר בריאה של ירקת, גבינות לחמים ועד לאסאדו בשרי עסיסי.  
  6. אפשרות להתאמת תפריט לעובדים: עובדים צמחוניים, טבעוניים או רגישים לגלוטן יקבלו מענה מעולה!
  7. חסכון בזמן – העובדים נשארים קרוב למשרד. אין צורך לצאת למסעדות ולהמתין במסעדה לאוכל, האוכל מגיע ישירות למקום העבודה.
  8. כשרות – חברת פוד קלאוד מספקת אך ורק אוכל כשר.

חדר אוכל ואווירה

אוכל טוב הוא רק חלק מהסיפור. בחברות הייטק רבות העובדים אוכלים בנפרד, במסעדות או במשרדיהם. לעומת זאת, כשיש בחברה חדר או אפילו פינת אוכל, זאת ההזדמנות לעובדים לשבת, לאכול וגם ליהנות. לארוחה משותפת יש חשיבות רבה מבחינת המורל והאחווה בצוות. חדר האוכל צריך להיות מקום נעים שמשרה אווירה טובה, שהעובדים אוכלים בו בכיף.

חברת פוד קלאוד מציעה גם שירותי עיצוב וניהול מטבחים וחדרי אוכל, לפרטים נוספים אודות הסעדה וניהול מטבחים בחברות הייטק, צרו איתנו קשר.